open-navfaktor-logo
search
Euforija na Grbavici
Željo prešao cifru od 10 hiljada članova, postavljen novi cilj
Akcija Fudbalskog kluba Željezničar o učlanjenju 10 hiljada ljudi prošla je uspješno, a Plavi sa Grbavice za navijače su postavili novi cilj.
09.02.2022. u 16:37
get url
text

- Akcija učlanjenja u klub još jednom je pokazala našu snagu i zajedništvo onda kada je to najpotrebnije.

Za svega mjesec dana od početka 2022. godine, naš klub broji 10 hiljada članova, što je rekordan broj u tako kratkom periodu.

Naša tradicija nas uči da uvijek težimo ka boljem i iznalazimo mogućnosti da nadmašimo vlastiti uspjeh.

Uvidjevši kapacitete, zainteresovanost i volju navijača da pomognu klubu da prebrodi finansijsku situaciju u kojoj se nalazi, prag i cilj od 10 hiljada članova podiže se na 15 hiljada!
Željo je naš i to smo proteklih dana dokazali masovnim odzivom. Ponašanje navijača od početka ove akcije dovoljan je pokazatelj koliko su Željini navijači osjetili ozbiljnost situacije.

S ovim brojem članova uspjeh je napravljen, ali nije kompletiran i nije naš najveći domet. Naše mogućnosti su mnogo veće od ovoga što smo postigli u ovih desetak dana.
Ukoliko si već član kluba, podstakni komšiju, člana porodice, poslovnog kolegu, animiraj prijatelje!

Razlika između nemogućeg i mogućeg je u odlučnosti - objavili su na Facebook stranici Željezničara, a jubilarni i posebni 10.000 član kluba je Udruženje navijača FK Željezničar - pokretač kampanje članstva.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.