Nedjelja, 28.02.2021.

Stigla i policija

Žena tvrdi da su je dirali po stražnjici u tramvaju, GRAS nakratko isključio struju

U naselju Čengić Vila večeras se dogodio incident zbog kojeg je nakratko bio obustavljen tramvajski saobraćaj

 

Tramvajski saobraćaj u Sarajevu večeras je bio u prekidu od 17.03 do 17.17 sati, zbog incidenta koji se u naselju Čengić Vila dogodio u tramvaju.

Kako nam je kazao jedan od uposlenika GRAS-a kojeg smo zatekli na mjestu događaja, navodno su dvojica stranih državljana, za koje on tvrdi da su migranti, putnicu u tramvaju neprikladno dirali po stražnjici, na šta je ona reagovala i počela vrištati, te navodno jednog od njih ošamarila.

Ostali putnici su, kako su nam ispričali kada smo došli na mjesto događaja, odmah pozvali policiju, te od vozača tražili da zaustavi tramvaj i zatvori vrata, kako navodni napasnici ne bi pobjegli. Nakon dojave tramvajskom dispečeru, iz GRAS-a su isključili struju, kako ne bi došlo do pometnje u odvijanju tramvajskog saobraćaja na drugim linijama.

Policija je nakon prijave stigla u rekordnom vremenu, te uzela izjavu od uplakane žene, a nedugo potom tu je stigao i njen suprug. Strance, koji su osumnjičeni da su dirali ženu, policija je zadržala kako bi sa njima obavila razgovor.

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter.
Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected].
Vezani tekstovi
Više iz kategorije
Najnovije Najčitanije Na vrh