open-navfaktor-logo
search
Spolna ucjena i krađa
Muškarac uhapšen zbog uznemiravanja: Objavljivao eksplicitne fotografije i video snimke bivše djevojke
Policija u Trebinju uhapsila je muškarca inicijala A. J. zbog sumnje da je počinio krivična djela spolna ucjena i krađa.
19.08.2021. u 14:48
get url
text

Policijskoj stanici Trebinje je 16. augusta prijavljeno da A. J. duži period uznemirava osobu inicijala N. H. putem društvenih mreža, tako što je sa lažnih profila objavljivao više privatnih fotografija i video snimaka eksplicitnog sdržaja na kojima je N. H.

Kako Nezavisne saznaju iz izvora bliskih policiji, njih dvoje su bili u vezi, a Trebinjac na ovaj način pokušavao da vrati bivšu djevojku, koja je inače iz Dubrovnika. Navodno je uhapšeni muškarac čak upućivao prijetnje i njenim prijateljima.

Također se A. J. tereti da je jednom prilikom uzeo mobilni telefon iz ruke N. H. i odnio sa sobom.

Po naredbi Osnovnog suda u Trebinju, policajci su pretresli kuću i pomoćne prostorije koje koristi A. J. gdje su pronađeni i privremeno oduzeti predmeti koji mogu poslužiti u rasvjetljavanju navedenih krivičnih djela.

Rad na dokumentovanju krivičnih djela je u toku, a u narednom periodu bit će podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu Okružnom javnom Tužilaštvu u Trebinju, saopćeno je iz PU Trebinje.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.