open-navfaktor-logo
search
Akcija Plantaža
U Srebrenici izvršeni pretresi zbog proizvodnje i prometa opojnih droga
Pronađeno je i oduzeto sedam biljaka i četiri grama suve biljne materije koji svojim izgledom asociraju na marihuanu kao i 6.000 KM - novca u raznim valutama i apoenima.
17.07.2022. u 11:56
get url
text

Policijski službenici Policijske stanice Srebrenica su pronašli i oduzeli sedam biljaka dužine od 77 do 112 cm i četiri grama suve biljne materije koji svojim izgledom asociraju na opojnu drogu marihuanu, kao i 6.000 KM - novca u raznim valutama i apoenima.

Iz Policijske uprave Zvornik u nedjelju je saopšteno da su na osnovu prethodno prikupljenih operativnih saznanja, postupajući po akciji "Plantaža", policijski službenici Policijske stanice Srebrenica u petak izvršili pretres stana i drugih prostorija koje koristi lice B.M. iz Skelana.

- O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštvo Bijeljina, koji je naložio da policijski službenici preduzmu sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti, a nakon toga da nadležnom tužilaštvu dostave Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu "Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga", navodi se u saopštenju.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.