Odluka gradonačelnika

Zbog tragične smrti brata i sestre sutra Dan žalosti u Širokom Brijegu

Antonio Zeljko i Ivana Cigić život su izgubili u petak u popodnevnim satima od posljedica trovanja plinom do kojeg je došlo prilikom čišćenja čatrnje

Gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević proglasio je Dan žalosti u utorak, 30. jula, povodom tragičnog događaja u kojem su živote nesretno izgubili brat i sestra Antonio Zeljko i Ivana Cigić.

Dan žalosti obilježit će se spuštanjem zastava na pola koplja na zgradi Gradske uprave, te zgradama javnih preduzeća i ustanova kojima je osnivač Grad Široki Brijeg.

Na Dan žalosti neće se na javnim mjestima održavati programi javnog, kulturnog i zabavnog karaktera, a elektronski i drugi mediji sa područja Širokog Brijega dužni su svoje programske sadržaje prilagoditi Danu žalosti.

Fizičke i pravne osobe koje obavljaju ugostiteljsku djelatnost dužni su svoje poslovanje obavljati primjereno Danu žalosti.

Antonio Zeljko i Ivana Cigić život su izgubili u petak u popodnevnim satima od posljedica trovanja plinom do kojeg je došlo prilikom čišćenja čatrnje. 

Tom prilikom povrijeđen je i Ivanin suprug Ivica Cigić, koji je primljen je na reanimaciju i anesteziju Sveučilišne Kliničke bolnice Mostar i nalazi se u stabilnom stanju.

Iza nastradale Ivane ostalo je četvero maloljetne djece.

Vezani tekstovi
Više iz kategorije
Početna Najnovije Najčitanije Pretraga