open-navfaktor-logo
search
Horoskop
Astrolozi otkrivaju: Šta svaki znak može očekivati tokom predstojećeg vikenda
Vjerni ste horoskopu i vjerujete šta astrolozi poručuju, u nastavku pročitajte šta svaki znak može očekivati u predstojećem vikendu.
18.02.2022. u 09:55
get url
text

Ovan

Očekujete neke odgovore vezano za posao. Poslije vikenda možete dobiti konkretan odgovor.

Trenutno po pitanju svega imate "zabavu" u glavi. Vikend iskoristite da racionalno razmislite o svemu.

Bik

Idealno vrijeme da počnete sa detoksikacijom organizma. Već dugo vam je ta ideja u glavi, ali nikako da nađete vrijeme baš za to. Za vikend polako i detaljno napravite plan i program.

Blizanci

Stvari dolaze na svoje mjesto. Poslije odlične i precizne komunikacije ne mogu doći polovični odgovori. U ljubavi vam slijedi divan vikend, bili sami, ili zauzeti.

Rak

Još uvijek vas muče neki odnosi iz prošlosti, pogotovo kada su porodični odnosi u pitanju. Sada je vrijeme da od nekih ljudi odustanete i da se pomirite sa okolnostima tj. dešavanjima.

Lav

Lijepa radna nedjelja se polako približava kraju. Sumirate utiske i zadovoljni ste. Tako i treba. Ono što vam je sada na pameti je lijep mini vikend, odnosno odmor. Želite da se opustite i uživate, tako i uradite.

Djevica

Polako učite lekcije i ljude. Shvatate ma šta uradili neke stvari se neće promijeniti. To se zove sazrijevanje. Naučili ste da ne trošite energiju na stvari ili ljude koje ne možete promijeniti.

Vaga

Adrenalin koji je vezan za posao i dalje osjećate. Komunikacija je odlična, poslovne zadatke rješavate u vašu korist. Ta lijepa energija se preliva i u narednu radnu sedmicu. Samo nastavite istim tempom.

Škorpija

Donosite odluku da za vikend otvoreno porazgovarate sa partnerom. Sve ćete reći oštro i tačno. Nema svilenih rukavica. Rasplet očekujte u toku radne sedmice.

Strijelac

Previše posla, obaveza, misli su vam rasute i gubite fokus. Imate snage, ali ne možete stvari posložiti na svoje mjesto. Vikend posvetite sebi, svojim mislima i pokušajte da što više spavate kako bi obnovili energiju.

Jarac

Svu svoju energiju ste "potrošili" na ljubavne zavrzlame. To vas je iscrpilo i imate grižnju savjesti da se niste dovoljno posvetili poslu. Od ponedjeljka krećete potpuno fokusirani na posao, a ljubav ostavljate da se sama odvija, pa kako bude.

Vodolija

Imate genijalne ideje i jedva čekate da ih izložite nadređenima. Povedite računa jer možete naići na ljubomoru tamo gdje nikada niste ni pomislili.

Ribe

Ljubavni odnos vas opterećuje i niste zadovoljni. Sada imate osjećaj da ste stigli do zida. Osjećate neku vrstu straha ili nelagodnosti da pričate sa partnerom. Nemojte ništa sada i odmah. Pustite da prođe vikend, vi se saberite i kanališite energiju i onda polako krenite u razgovor.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.