open-navfaktor-logo
search
Show za TV publiku
Dajte dva Oscara ovamo: Performans HRT-ovih i CNN-ovih reportera dok izvještavaju iz Gaze i Izraela
Hrvatski novinar i televizijski voditelj Petar Vlahov javio se sinoć u Dnevnik 2 iz Tel Aviva u Izraelu, a zbog toga je postao predmet šale na Twitteru.
12.10.2023. u 11:24
get url
text

Vlahov je izvještavao za HRT s poda u pozi nekog po kome padaju bombe, a iza njega su dvije žene opušteno stajale pored automobila.

Vlahov je nosio otkopčani zeleni šljem i nije nosio pancirku, dok ostali reporteri u Izraelu nose plavu pancirku s natpisom PRESS i plavi šljem jer novinari u ratnim zonama moraju biti označeni. Nije poznato otkud Vlahovu šljem zelene boje.

U Dnevniku je rekao da je netom prije javljanja svjedočio raketnom napadu Hamasa te da su on i svi drugi vidjeli nekoliko raketa te morali izaći iz automobila.

 

Nije Vlahov jedini koji je odglumio da je životno ugrožen dok izvještava, dok kilometrima od njega svake minute granate zaista ubijaju i sakate ljude. Tu je i performans CNN-ove Clarisse Ward, koje je nešto ranije u odnosu na Vlahova također zalegla na zemlju i uzdisala, želeći valjda dočarati kako je bježala od raketa. Mnogi su na društvenim mrežama sarkastično komentirali da zaslužuje Oscar za glumu. 

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.