open-navfaktor-logo
search
Nakon Adisa Škalje
Dolac Malta kobna za pjevače, i Mika Muminović u Sarajevu ostao bez muzičke opreme
Sarajevsko naselje Dolac Malta je mjesto na kojem je nekoliko muzičara ostalo bez muzičke opreme.
21.02.2023. u 20:14
get url
text

Naime, kako smo već ranije pisali Adis Škaljo je ostao bez vrijedne i rijetke opreme koja košta između 30.000 i 40.000 KM.

VEZANI TEKST - Drama bh. pjevača: Adis Škaljo u Beogradu doživio infarkt, u Sarajevu mu ukrali opremu od 40.000 KM

- Nakon infarkta i operacije nisam se smio sekirati, ali naravno da nije čovjeku jednostavno. To je bio novi udarac za mene i bend jer je riječ o jako skupoj i rijetkoj opremi koja vrijedi između 30.000-40.000 KM. Policija radi svoj posao i već imamo određene informacije. Steže se obruč oko lopova – rekao je za Faktor Škaljo.

Bez opreme u ovom sarajevskom naselju je ostao i Mirsad Muminović Mika, koji već nekoliko decenija živi i radi u Njemačkoj.

- Drage kolege, muzičari, iz Sarajeva i cijele BiH, molim vas da mi javite ako bi vam neko ponudio gitarski procesor i footcontroler fractal AX8. Prije dva dana su mi ga ukrali iz auta u Sarajevu na Dolac Malti. Bio bih vam jako zahvalan, naravno uz nagradu. Molim vas da podijelite post. Hvala velika i ne ostavljajte ništa vrijedno u autima i ako je u gepeku pa se kao ne vidi. Uvijek otvorite roletnu od gepeka da se vidi da je prazan. Veliki pozdrav – napisao je Mika Muminović na Facebooku.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.