open-navfaktor-logo
search
Astrologija
Emocionalno hladni ili nezreli: Ovi horoskopski znakovi ne znaju reći "oprosti"
Kad napravimo grešku i izvinimo se drugoj osobi, dobro se zbog toga osjećamo i cijelu situaciju vratimo u normalu. Ali jeste li jedan od onih koji se rijetko izvinjava drugima?
25.08.2020. u 09:05
get url
text

Pa, za neke ljude izviniti se je velika stvar i oni to neće napraviti lako. Iako se osjećaju loše zbog svojih postupaka, jednostavno ne mogu izraziti svoje emocije.

Izvinjavanje nas ne čini slabima, već je znak da smo emocionalno zreli. Prema astrologiji, postoje znakovi koji se nikada ne izvinjavaju, prenosi Pinkvilla.

Blizanci

Nije da se Blizanci namjerno ne izvinjavaju, oni su vrlo aktivni i mogu brzo krenuti dalje. Dakle, očekuju da će i druga osoba učiniti isto. Blizanci ponekad zaboravljaju da nekome duguju ispriku.

Strijelac

Ovaj horoskopski znak teško verbalizira svoje osjećaje. Umjesto toga, oni to radije čine svojim postupcima. Radije bi kupili poklon ili izveli na večeru ili u kupovinu. Vrlo su dobri u komunikaciji, pa mogu smisliti različite varijante izvinjenja, a da zapravo nikada to ne izgovore.

Vodenjak

Zaista nije dobro očekivati izvinjenje od Vodenjaka, osim ako nisu učinili nešto izuzetno ozbiljno. Inače su skloni misliti da su u pravu većinu vremena, kao i činiti puno dobrih stvari.

Jarac

Jarci su prilično tvrdoglavi zbog čega im je teško izviniti se. Ali nije da se ne kaju, samo im treba vremena za prihvaćanje greške. I misle da bi ih možda izvinjenje moglo definirati kao ranjivu osobu. Umjesto toga, oni to čine svojim postupcima.

Škorpion

Škorpioni će se izviniti samo kada su u krivu, u protivnom to neće lako uraditi za neke malene stvari. Oni se ne izvinjavaju, već samo raščišćavaju nesporazum i otkrivaju svoje istinske osjećaje, jer je Škorpionima glavna stvar u odnosu iskrenost.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.