open-navfaktor-logo
search
Neljubazni, nagli
Evo za koje znakove kažu da su najgori vozači
Neki ljudi rođeni su kao dobri vozači i odlično se snalaze za volanom automobila, dok su neki i nakon godina iskustva na cesti i dalje nesigurni ili neoprezni. Neljubazni, spori
12.08.2022. u 16:39
get url
text
Vozač
Vozač

Za koje znakove kažu da su najgori vozači:

Ovan
Iako su spretni i sigurni u svoje vozačke vještine, na ovu su listu dospjeli zbog nepromišljenosti i naglosti koje su im i inače u životu slaba točka. Skloni su brzoj vožnji pa ne poštuju ograničenje brzine i ljute se ako ih išta uspori na putu do odredišta. Neljubazni su na cesti, oduzimaju prednost i pokazuju nepristojne geste vozačima koje smatraju sporima.

Rak
Za razliku od Ovnova koji jure i krše propise, Rakovi su spori vozači koji su iznimno oprezni dok su za volanom. Vjerojatno će im trebati vječnost da stignu do odredišta, što može biti prilično neugodno za suputnika, ali i za ostale automobile na cesti. Trebali bi shvatiti da i spora vožnja može biti opasna za normalno odvijanje prometa.

Vaga
Vage su ljubazne, uvažavaju druge vozače i poštuju propise, no na ovu su ne toliko laskavu listu dospjele zbog neodlučnosti. Često zakažu u situacijama u kojima su potrebne snalažljivost i brze reakcije. U tim trenucima previše razmišljaju i analiziraju, umjesto da se oslanjaju na instinkte.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.