open-navfaktor-logo
search
Potrage
GSS: Hadis Musa pronađen, za Nusretom Hodžićem se i dalje traga
Hadis Musa iz Sarajeva, za kojim se tragalo nakon što se 28. marta iz stana u centru grada uputio na posao u Brezi, nakon čega mu se izgubio trag, pronađen je, potvrđeno je iz Gorske službe spašavanja Novi Grad Sarajevo.
01.04.2022. u 10:08
get url
text

- Uz pomoć građana, porodice, medija, pripadnika GSS Novi Grad Sarajevo, ljubaznog osoblja Opće bolnice, krim-službe Druge policijske uprave MUP-a Kantona Sarajevo, nestali Hadis Musa je pronađen. On se nalazi na preventivnom ljekarskom pregledu u Općoj bolnici u pratnji porodice i pripadnika GSS Novi Grad Sarajevo - saopćeno je kasno sinoć iz GSS-a.

Gorska služba spašavanja Novi Grad Sarajevo i dalje traga za nestalim Nusretom Hodžićem, 1955. godište, a koji je posljednji put viđen 27. marta u 15 sati.

On je posljednji put viđen u Boljakovom potoku u blizini osnovne škole.

Visok je 170 centimetara, težak oko 70 kilograma, boja kose crna.

Posljednji put je viđen u plavim farmerkama, tenama sa bež i smeđim detaljima, te sa tamnoplavim šuškavcem.

Kod sebe je imao samo pasoš.

- Slučaj je prijavljen IV Policijskoj upravi MUP Kantona Sarajevo. Svaka informacija koja nas može dovesti do nestale osobe molimo naše sugrađane da nas obavjeste na dežurne brojeve telefona ili najbližu policijsku upravu. +38762112700 i +38762672772 (viber broj) - naveli su iz GSS-a.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.