open-navfaktor-logo
search
Učestvovalo 10 osoba
Haos u Neumu: Masovna tuča, dvojica povrijeđena, jedan na triježnjenju, oštećena dva vozila od kojih jedno policijsko...
Policijskoj stanici Neum sinoć je prijavljeno narušavanje javnog reda i mira u većem obimu u ulici Franje Tuđmana u jedinom bh. gradu na moru.
28.07.2023. u 11:13
get url
text
Hitna pomoć, Neum
Hitna pomoć, Neum

Kako navode iz MUP-a HNK, utvrđeno je da je došlo do tuče između S. M. (1986) iz Neuma, M. M. (1990) iz Živinica, A. T. (1976) iz Visokog, R. P. (1995) iz Stoca, S. B. (1983) iz Neuma sa jedne i S. D. (2006) iz Stoca, M. M. (1989) iz Neuma, A. Z. (1998) iz Gračanice, M. B. (2000) iz Neuma i T. P. (1997) iz Gračanice.

U okršaju su lakše povrede zadobili M. A. i A. Z., dok je S. M. priveden i zadržan u prostorijama Policijske stanice do otriježnjenja.

Također, prije incidenta došlo je i do saobraćajne nezgode u kojoj je S. B. vozilom "golf" udario u desnu bankinu, a potom u opremu terase jedne pizzerije.

- Uviđaj su obavili pripadnici Policijske stanice Neum. Prilikom smirivanja nastale situacije došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj je oštećeno i parkirano službeno vozilo marke "VW golf" od vozila marke "BMW", kojim je upravljao R. P. - naveli su iz MUP-a HNK.

Dodali su da su uviđaj te saobraćajne nezgode obavili pripadnici Policijske stanice za sigurnost saobraćaja Čapljina.

- Preduzete su sve potrebne mjere, te slijedi podnošenje prekršajnih prijava - naveli su iz MUP-a HNK.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.