open-navfaktor-logo
search
Astrolozi otkrili
Na pomolu ljubav: Ova četiri horoskopska znaka u junu će naći srodnu dušu
Astrolozi su otkrili četiri horoskopska znaka koji će u narednom mjesevu junu imati najviše sreće u ljubavi.
22.05.2021. u 20:24
get url
text

Ovan

Očekuje vas vrlo pozitivan mjesec i sjajna komunikacija koja će biti važna za uspjeh na polju ljubavi i posla. Položaji planeta pozitivno će utjecati na hrabrost i karmu Ovna.

U ljubavi vas prate sretne zvijezde. Bit ćete romantični i dragi, a to će impresionirati vašeg partnera i donijeti novi nivo bliskosti.

Rješavaju se razmirice oko materijalnih stvari i sada se samo fokusirate na ljubav. Očekuje vas dobar odnos sa prijateljima, a vaša divna energija učinit će da budete vrlo atraktivni i privlačni suprotnom spolu.

Lav

Bit ćete poetični i harizmatični, a u junu najviše sreće očekuje vas baš u ljubavi. Iako ćete biti veoma zauzeti izgradnjom svoje reputacije na poslu, nećete zapostaviti romantični odnos.

Ovog mjeseca možete upoznati nekog posebnog preko prijatelja ili tokom putovanja. Provodite vrijeme sa svojim voljenim i uživajte u podršci i ljubavi partnera. Ovo je period velikog samopouzdanja, što će posebno koristiti slobodnim Lavovima koji osvajaju novu ljubav.

Vaga

Ljubav je vaš glavni fokus ovog mjeseca, a podstiče vas i da donosite mudre odluke u romantičnim stvarima i vezama.

Ako ste slobodni, ljubav ćete možda pronaći u krugu prijatelja ili porodice. Vage koje su u vezi bit će usresređene na zajednički razvoj odnosa sa partnerom.

Bit ćete vrlo bliski i razvit ćete velike planove za budućnost. Pokušajte da uravnotežite posao i dom. Jupiter vam donosi u junu i sjajnu porodičnu atmosferu.

Vodolija

Pred vama je dobar period u ljubavi, jer je Venera ovog mjeseca u vašoj sedmoj kući.

Učinit će da budete romantični i poželjet ćete što više vremena da provodite sa partnerom.

Slobodne Vodolije spremne su za novu vezu, a moguće je da će upoznati osobu sa kojom će započeti ozbiljan odnos koji je puno više od prolazne avanture.

Uživajte u vremenu koje provodite sa porodicom. Vaše srce ovog meseca kuca u ritmu ljubavi.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.