open-navfaktor-logo
search
Jeste li među njima
Najpoznatiji britanski astrolog: Ova četiri horoskopska znaka u novembru će "plivati" u novcu
Novembar će biti mjesec velike sreće, barem na polju finansija za neke horoskopske znakove.
31.10.2021. u 22:28
get url
text

Ovo je predviđanje najpozantijeg britanskog astrologa Marka Williamsa.

Provjerite jeste li među njima:

Ovan

Sve što ste do sada planirali i na čemu ste vrijedno radili počinje se ostvarivati. Vrijeme je da uberete plodove mukotrpnog rada. Novembar će za vas biti pun pozitivnih iznenađenja i novčanih priliva. Zvijezde su vam naklonjene ovog mjeseca, pa uživajte.

Rak

Rakovi su strpljivo čekali i radili tokom cijele godine i sada je vrijeme da uživaju. U novembru ćete uspjeti naplatiti poslove koje ste ranije radili. Svi dugovi će biti isplaćeni, pa konačno možete odahnuti. Poslovne ponude će stizati sa svih strana, a vi ne budite brzopleti. Dobro razmislite o svemu, pa tek onda odlučite u kom pravcu ćete razvijati karijeru. Ukoliko donesete pravu odluku, u novembru nećete znati šta ćete sa novcem.

Djevica

Nećete se morati puno truditi, a novac će biti u vašim rukama. Novembar je odličan mjesec za igranje igara na sreću. Bit ćete sretne ruke, sve što započnete za trenutak će postići veliki uspjeh. Ukoliko ste razmišljali o pokretanju sopstvenog biznisa, sada je pravi trenutak.

Vodolija

Ukoliko se bavite umjetnošću ili poslovima koji su vezani za IT sektor, tokom predstojećeg mjeseca imat ćete puno razloga za smijeh. Pred vama je period pun prilika za napredovanje.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.