open-navfaktor-logo
search
Nema ga od nedjelje
Njemačka policija traga za nestalim radnikom iz BiH
Njemačka policija traga za nestalim građevinskim radnikom iz Bosne i Hercegovine.
02.05.2023. u 11:04
get url
text

Otkako je u subotu, 29. aprila, s gradilišta u Penzbergu krenuo prema svom smještaju u Kochel am Seeu, 41-godišnjem Saši Gunjeviću gubi se svaki trag.

Kako je izvijestila Policijska inspekcija Murnau, Gunjević je oko 10.30 sati napustio gradilište, a prema izjavama njegovih kolega, 41-godišnjak je rekao da želi nešto kupiti u diskontu i potom se odvezao do svog smještaja. Ali tamo nikad nije stigao i gubi mu se svaki trag, prenosi fenix-magazin.de.

Njegovo službeno vozilo je locirano – bilo je parkirano van ceste, u šumi u Grafenauschau (općina Schwaigen, okrug Garmisch-Partenkirchen). Prema navodima policije, auto je bilo zaključano. Međutim, nestalu osobu tamo nisu mogli pronaći. Policija nije pronašla dokaze o njegovom mogućem boravištu. Osim toga, službenici su pretraživali i istraživali na području njegove prijavljene adrese, gradilišta i u inostranstvu, zasad bez rezultata.

Policija moli građane za informacije.

Saša Gunjević je visok oko 1,80 metara i težak oko 100 kilograma. Ima crnu kosu i nosi bradicu. Možda nosi plavo-zelenu radnu odjeću.

Mole se svi koji mogu dati informaciju gdje se on nalazi da nazovu policijsku stanicu u Murnau na telefon 08 84 1 61 76 0 ili da kontaktiraju drugu policijsku stanicu.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.