open-navfaktor-logo
search
Astrologija
Ova tri horoskopska znaka najbolje upravljaju novcem
Vaš horoskopski znak ima utjecaj i na to koliko dobro raspolažete novcem.
02.04.2020. u 19:34
get url
text

Naime, osobe rođene u horoskopskim znakovima poput Blizanaca, Lavova i Strijelaca su na glasu kao vrlo rastrošne osobe koje troše više nego što zarađuju i koje nikako ne znaju raspolagati svojim novčanim sredstvima.

S druge strane, ova tri horoskopska znaka su u tome izrazito dobra i mogu svima poslužiti kao jako dobar primjer.

Bik

Bikovi su jednako dobri u štednji novca kao što su u zarađivanju. Oni su vrlo marljive i savjesne osobe kojima ne pada na pamet zaduživati se ili ulaziti u velike minuse i uvijek imaju otvorenu barem jednu štednju, što za hitne slučajeve, što za putovanja na koja žele otići i slične luksuze.

Rak

Rakovi su izrazito dobri kada je u pitanju financijska stabilnost. Osobe rođene u ovom znaku su vrlo radišne, a stalan prihod im je jako bitan. Oni vole i štedjeti i ulagati svoj novac jer se žele osjećati sigurnima čak i kada stvari pođu po zlu. Rakovi nikada ne troše na nepotrebne stvari, a riskiranje preziru više od ičega.

Jarac

Jarčevi su jako dobri s organizacijom financija, što svojih, što tuđih. Iako ih mnogi nazivaju škrtcima, Jarčevi zapravo samo ne vole trošiti novac na prolazne, bespotrebne stvari koje nakon nekog vremena izgube svu vrijednost. Baš kao i Rakovima, jako su im bitni stalan prihod i solidna štednja kako bi znali da je njihova obitelj sigurna u svakom trenutku.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.