open-navfaktor-logo
search
Zlopamtila
Ova tri horoskopska znaka se najduže ljute
Svi horoskopski znakovi imaju svoje prednosti i mane, ali se samo za pripadnike tri horoskopska znaka smatra da najduže ostaju ljutiti, piše PiPa News.
05.12.2021. u 22:49
get url
text

Blizanci

Za Blizance se govori da su osobe dobrog srca, ali su poznati i po tome što se dugo ljute. Čvrste su naravi i neće lako zaboraviti šta im je neko učinio. Postaju vrlo ljutiti ako ih drugi uzimaju zdravo za gotovo i narušavaju njihov kredibilitet.

Bik

Slično kao i Blizanci, Bikovi ne opraštaju lako. Vjeruju da ako osoba ima sposobnost jednom ih povrijediti, to može učiniti ponovo. Zato, više vole prekinuti vezu s osobom koja ih je namjerno ili slučajno povrijedila te nikada više ne vidjeti tu osobu.

Jarac

Poznato je da su Jarci jedni od najtvrdoglavijih znakova Zodijaka, zato ne iznenađuje što ne opraštaju lako. Ako ste jednom izgubili njihovo povjerenje, dobra je šansa da ćete ostatak života provesti pokušavajući ga vratiti. Jarci pamte sve što im je neko učinio, a ponekad se odlučuju i na osvetu.

Međutim, ako ste ljubazni prema njima, postaju najbolji ljudi koje ćete ikada upoznati. Jarci će se ponašati prema drugima onako kako se drugi ponašaju prema njima.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.