open-navfaktor-logo
search
Amerikanka moderator
Rusi oštro kritizirali voditeljicu: Htjela je zbuniti Putina, imala je gole noge i oblizivala usne
Ruska državna televizija oštro je kritizirala Amerikanku Hadley Gamble s televizijskog kanal CNBC koja je moderirala sjednicu energetskog foruma u Moskvi na kojoj je učestvovao i ruski predsjednik Vladimir Putin. 
19.10.2021. u 08:16
get url
text

U svojoj TV emisiji na kanalu Rossiya 1 Vladimir Solovjev je poručio kako je Gamble ciljano pokušala zbuniti ruskog predsjednika svojim izgledom.

Emitirali su i snimku kojoj su htjeli potkrijepiti te tvrdnje, a koja se uglavnom fokusirala na njene noge. Drugi su zaključili i kako je vješto koristila i govor tijela. 

Solovjev je rekao kako je Putina pokušavala izbaciti iz takta te kako se ponašala odvažno i otvoreno se prikazivala kao seksualni objekt. 

- Imam osjećaj da se jako temeljito pripremala za susret s ruskim predsjednikom, kao da ide na modnu pistu... Skinula je nekoliko kilograma, utegnula se u malu crnu haljinu i raspustila kosu, a kako bi si vizualno produžila noge, obula je par Louboutin štikli s petom od 12 centimetara - rekao je. 

- Osim toga, Hadley Gamble pred Putina je došla bez čarapa, a i ruke su joj bile gole. Noge su pak bile namazane svjetlucavim (šljokičastim) uljem, a šta je tek radila s tim nogama?! Sve u svemu, ništa na njoj nije bilo prikladno za posao - poručio je i dodao kako si je Gamble neprestano dodirivala kosu i oblizivala usne. 

- Sve su to seksualne geste - rekao je. 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.