open-navfaktor-logo
search
Hapšenje u Sarajevu
Sanjin u vikendici na Ilidži krio spid i marihuanu
Pripadnici Odjeljenja za borbu protiv zloupotreba opojnih droga MUP-a Kantona Sarajevo jučer su na području Hadžića uhapsili 38-godišnjaka zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlaštene proizvodnje i prometa opojnih droga.
07.07.2023. u 09:18
get url
text

Faktor nezvanično saznaje da je uhapšen Sanjin Dž., a kako je saopćeno iz sarajevske policije, kod njega su tokom ličnog pretresa pronađena tri paketića sa materijom za koju se sumnja da je marihuana, kao i dva paketića najvjerovatnije spida, te određena količina novca.

Potom su pripadnici policije pretresli vikendicu koju ovaj 38-godišnjak koristi na području Ilidže, gdje su pronašli i oduzeli jedan PVC paket oblijepljen folijom sa oko kilogram marihuane, dva paketića spida sa oko 23 grama ove droge, kesu sa marihuanom od oko 40 grama, PVC paketić sa nepoznatom bijelom materijom, te digitalnu vagu s tragovima droge.

{$galerijaFotografija}

- Osumnjičeni 38-godišnjak je predat u prostorije za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo, te će nakon kriminalističke obrade biti predat nadležnom tužiocu na daljnje postupanje - naveli su iz MUP-a KS.

droga 2.jpg
1 od 5
left-arrowright-arrow
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.