open-navfaktor-logo
search
Astrologija
Skloniji stresu u odnosu na ostale: Ovi znakovi horoskopa su ekstremno tjeskobni
Tjeskoba i stres dva su neizbježna aspekta života. Koliko god ih pokušavali izbjeći, neminovno je da će nas kad-tad zadesiti. Međutim, neki su ljudi osjetljiviji na takve okolnosti i skloniji su stresu u odnosu na ostale.
26.12.2020. u 07:58
get url
text

Astrologija otkriva puno o vašoj osobnosti i načinu na koji se nosite s različitim životnim situacijama. Evo koji horoskopski znakovi najviše pate od tjeskobe.

Rak

Rakovi su vrlo osjećajne duše. Muči ih ono što čuju o sebi od drugih, ali i trivijalni nesporazumi. Uz to, često potiskuju svoje osjećaje i suzdržavaju se izraziti ih što im ne olakšava suočavanje s problemom.

Blizanci

Blizanci vole zabavu, a velik dio njihove tjeskobe proizlazi iz potrebe da cijelo vrijeme budu zabavni drugima. Preopterećuju se kad pokušavaju ispuniti očekivanja koja drugi imaju od njih.

Djevica

Pripadnici ovog znaka su poznati perfekcionisti koji se uvijek trude postići najbolje rezultate u svemu. Pritom brinu o stvarima koje u tom procesu mogu poći po zlu, zbog čega su tjeskobni.

Škorpion

Škorpion je vrlo strastven prema stvarima koje voli, a zbog želje da postigne sve svoje ciljeve i ambicije, ponekad ne uživa u jednostavnim životnim užicima. To ga troši i povećava razinu anksioznosti.

Ribe

Ribe o drugima misle više nego o sebi. Iako je to dobra karakteristika, ponekad će uzeti danak njihovom mentalnom zdravlju i ostaviti ih premorenima i tjeskobnima.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.