open-navfaktor-logo
search
Objavljen snimak
Tuzlaci ogorčeni: S prozora iz stana uzvikivao "nož, žica, Srebrenica", policiji nije htio otvoriti vrata
Na društvenim mrežama Facebook i Twitter, večeras se pojavio snimak muškarca koji u tuzlanskom naselju Stupine, s prozora u potkrovlju jedne od zgrada, glasno uzvikuje "nož, žica, Srebrenica".
22.12.2020. u 21:03
get url
text

Iako pojedini tvrde da se događaj desio danas, glasnogovornica Uprave policije MUP-a TK Amra Kapidžić kazala nam je da je takav slučaj prijavljen 12. decembra 2020. godine oko 17.25 sati, Policijskoj stanici Istok u Tuzli.

- Policija je zaprimila prijavu da NN muško lice s potkrovlja zgrade u naselju Stupine galami i uzvikuje "nož, žica, Srebrenica". Izlaskom na mjesto događaja utvrđeno je da je iz stana vlasništvo ženske osobe L. M., navedene uzvike i psovke upućivao muškarac M. G., koji nije htio otvoriti vrata službenicima policije - navodi Amra Kapidžić.

O događaju je upoznat nadležni tužilac, a postupaju sluzbenici Policijske uprave Tuzla, odnosno pripadnici Odjela kriminalističke policije i Policijske stanice Istok.

Ova snimak iz zgrade B-6 na Stupinama, izazvao je ogorčenje na društvenim mrežama, posebno među Tuzlacima, a građani traže sankcioniranje skandaloznog ponašanja.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.