open-navfaktor-logo
search
Tragedija
U nesreći kod Olova poginuli profesor Mašinskog fakulteta u Tuzli i njegova supruga
Informacija o stradanju uvaženog profesora podijeljena je i na zvaničnoj Facebook stranici Studentskog vijeća Mašinskog fakulteta u Tuzli
31.12.2019. u 18:15
get url
text

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se u poslijepodnevnim satima dogodila na magistralnom putu M-18 Tuzla- Sarajevo, u mjestu Bakići kod Olova, poginuli su profesor Mašinskog fakulteta u Tuzli dr. sc. Kazafer Bečić iz Banovića i njegova supruga. Dijete, koje se nalazilo u njihovom vozilu, teško je povrijeđeno. 

Informacija o stradanju uvaženog profesora podijeljena je i na zvaničnoj Facebook stranici Studentskog vijeća Mašinskog fakulteta u Tuzli.

- Sa velikom žalosti Vas obavještavamo da je danas u saobraćajnoj nesreći preminuo naš uvaženu dr. sc. Kazafer Bečić v. prof. na Mašinskom fakultetu Univerziteta u Tuzli. Ovim putem u ime svih studenata Mašinskog fakulteta u Tuzli želimo da izrazimo duboko saučešće porodici Bečić i prijateljima našeg uvaženog profesora. Za vrijeme održavanja dženaze obavjestit ćemo Vas naknadno - navodi se u objavi.

Kako smo ranije objavili, došlo je do sudara kamiona s cisternom i putničkog vozila "passat". Stradali su se nalazili u automobilu.

Vozač automobila je ostao zgalavljen u vozilu i morali su ga izvući vatrogasci. Nažalost, ljekari su nakon izvlačenja stradalog konstatovali smrt.

Supruga poginulog muškarca preminula je u Domu zdravlja Olovo, gdje je ranije prevezena.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.