open-navfaktor-logo
search
Prijavljen nestanak
Ukoliko znate bilo šta o ovoj djevojci, odmah pozovite 122
MUP Livanjskog kantona objavio je u utorak informaciju o nestanku 28-godišnje Katarine Mihaljević iz Livna.
23.01.2024. u 18:16
get url
text

Kako navode, u ponedjeljak oko 14 sati pripadnici Policijske stanice Livno primili su dojavu da se 28-godišnja Katarina Mihaljević s prebivalištem u Livnu, u ulici Svetog Ive, udaljila iz porodične kuće u nepoznatom pravcu.

Katarina Mihaljević je visoka 160 cm, srednje tjelesne građe, smeđe boje kose i očiju. Na sebi je prilikom odlaska od kuće imala kapu bijele boje, bundu tamno-plave boje, traperice tamnije boje, bijele patike, ruksak crne boje i PVC vrećicu bijele boje.

FOTO: MUP Livanjskog kantona 

Operativnim radom na terenu pripadnici PU Livno došli su do saznanja da je Katarina Mihaljević sjela u autobus koji saobraća na liniji Livno - Banja Luka, te da je istog dana oko 14 sati izišla na autobuskoj stanici u Banjoj Luci.

- Budući da Katarina Mihaljević, unatoč poduzetim mjerama traganja nije pronađena, molimo građane koji imaju bilo kakva saznanja o njenom kretanju ili trenutnom boravku, da o tome obavijeste najbližu policijsku stanicu na broj 122 ili MUP Livanjskog kantona na 034/203-673 ili 034/201-900 - istaknuli su iz MUP-a Livanjskog kantona.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.