open-navfaktor-logo
search
Naselje Lipnica
Završen uviđaj u kući u Tuzli u kojoj je nađena ubijena žena, šta su rekli iz Tužilaštva TK
Završen je uviđaj u kući u Lipnici u Tuzli u kojem je pronađena ubijena žena i povrijeđeni muškarac s ranama u predjelu stromaka. Objekat je zapečaćen i osiguran, saopćio je glasnogovornik Tužilaštva Tuzlanskog kantona Admir Arnautović.
21.02.2024. u 18:45
get url
text

VEZANI TEKST - Detalji ubistva u Tuzli: Istražuje se vrijeme smrti žene i kako je došlo do povreda muškarca

- Izuzeti su svi materijalni dokazi i tragovi i bit će vjestačeni. Preminula žena je imala tragove povređivanja na vratu i povredu u predjelu grudnog koša. Bit će urađena obdukcija, a u toku su i druge istražne radnje - dodao je Arnautović.

Povrijeđeni muškarac, koji je državljanin Mađarske, operisan je danas u tuzlanskoj bolnici. On je na kontrolisanoj mehaničkoj ventilaciji i trenutno je stabilan, naveli su iz bolnice.

On je bio u lošem zdravstvenom stanju i kretao se u invalidskim kolicima, a i žena, državljanka Bosne i Hercegovine, bila je narušenog zdravlja. U kući u Lipnici navodno su živjeli neko vrijeme, a policija ranije nije imala nikakvih prijava u vezi s ovim parom.

Policija je u kuću došla nakon poziva prijatelja ovog para, a nakon što su provalili vrata u kući su našli ubijenu ženu i muškarca s ranama u predjelu stromaka.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.