open-navfaktor-logo
search
Astrolozi otkrivaju
Zdravlje, ljubav, posao: Šta vam zvijezde predviđaju u februaru
Ako ste jedni od onih koji pratite horoskop, evo šta astrolozi svakom znaku predviđaju za februar.
01.02.2024. u 17:19
get url
text

Ovan

U vama se budi sposobnost suosjećanja s drugima, što stvara čvrsta prijateljstva s vrlo zanimljivim ljudima. Razmijenit ćete iskustva koja će vas pomaknuti malo dalje u životu, a možda se na poslu povežete i započnete zajednički projekt. U ovom ćete razdoblju biti skloniji zdravstvenim problemima, pa ne biste trebali pretjerivati ​​u svom entuzijazmu za nove stvari. Usporite malo, barem ćete imati vremena razmisliti o svemu i nećete se ponašati impulsivno. Nemojte iscrpljivati ​​tijelo, posebno probavu.

U ovom mjesecu će i vaša sposobnost slušanja i razumijevanja drugih biti puno jača. S druge strane, to bi vas moglo potaknuti da razmislite o svojoj svrsi i tome kako vam ide život. Iako samoća nije tipična za vas, ovaj ćete mjesec uživati ​​u samoći.

Bik

Februar će za Bikove biti naporan mjesec pun posla. Vaša će motivacija za rad višestruko porasti, a posao će u ovom razdoblju postati vaša glavna životna aktivnost.

Zahvaljujući velikoj dozi odlučnosti u radu, ostvarit ćete visoke finansijske prihode i stalno ćete ići naprijed.

Ipak, pazite da ne pretjerate. Jedite zdravo i ne zaboravite se opustiti. Vaši će prijatelji ovog mjeseca htjeti provesti vrijeme s vama, stoga ih nemojte odbijati.

Mars će imati vrlo pozitivan utjecaj na vaš posao. Stalno ćete imati nove ideje, voljet ćete ići na posao, a nećete moći prestati misliti na njega ni kod kuće. Ova inicijativa može poboljšati vaš odnos s nadređenim.

Blizanci

Za Blizance je februar radni. To može utjecati na vaše mentalno zdravlje i poželjet ćete se izolirati od drugih ljudi. To nije nužno loša stvar, trenuci provedeni u suosjećanju sa sobom pružit će vam priliku da razjasnite svoje osjećaje, ali ne dopustite da vas proguta negativan stav prema životu. Mogli biste propustiti nešto važno.

Loše raspoloženje može utjecati na druge aspekte vašeg života, stoga pokušajte odvojiti slobodno vrijeme za brigu o mentalnom zdravlju.

Također ćete biti pod jakim utjecajem Sunca. Zahvaljujući njemu, otkrit će se vaša sposobnost odgoja i razumijevanja djece, a samim tim i rješavanja problema s kojima se do sada niste mogli nositi.

Rak

Februar Rakovima donosi određenu dozu samopouzdanja, posebno na poslu. Više se nećete bojati reći šta vam se sviđa, a šta ne, zahvaljujući čemu će vas nadređeni početi doživljavati kao sebi ravnog. U ovom razdoblju iznenadit ćete sami sebe kreativnošću i svježim idejama na poslu i u privatnom životu. Stoga, iskoristite ovo i ne bojte se eksperimentirati.

Vaš uspjeh u karijeri odrazit će se na vaš privatni život i sve će ići glatko. Unesite novu iskru u vezu, vaš će partner također cijeniti kreativnost.

Lav

Lav će biti vrlo kreativan, ali u isto vrijeme više introvertiran. U glavi ćete imati neke sjajne ideje koje ćete htjeti provesti. Međutim, morate uzeti u obzir da će se nešto morati žrtvovati. U ovom razdoblju bit ćete fokusirani uglavnom na sebe. Ne forsirajte i uzmite pauzu od društvenih događanja.

Također, bit ćete skloni riskirati. Rizik se do sada često isplatio, no imajte na umu da može imati katastrofalne posljedice po vas, pa razmislite isplati li se riskirati.

Djevica

U februaru će se u vama probuditi potreba za publicitetom i da u svemu budete u pravu. Ako vam se u ovom razdoblju neko suprotstavlja, možete ući u besmislene sukobe. Uvjeravanje će vam biti jača strana, posebno na poslu, ali nemojte pretjerivati, to bi moglo imati negativan utjecaj na vaše poslovne odnose.

S prijateljima ćete se odlično slagati. Također je idealno vrijeme za uspostavljanje kontakta s nekim ljudima. Upoznajte ih ili ih pozovite kući. Bit ćete vrlo autoritativni prema svojoj porodici i nastojat ćete organizirati njihov život.

Vaga

Bit ćete pretrpani radnim obvezama. Mogu se javiti i nesanica i glavobolja, što ne treba podcjenjivati. Ovo je znak da trebate usporiti i nadoknaditi posao nekom opuštajućom aktivnošću.

Čišćenje organizma često se povezuje s punim Mjesecom koji stiže sredinom februara. Pokušajte s povremenim postom. Ostanite hidrirani i pozitivni rezultati će uskoro doći.

Škorpija

Komunikacija i pregovori bit će snaga svih Škorpija. To ćete uglavnom koristiti na poslu, gdje ćete postići značajan uspjeh. To će biti povezano s dobrom finansijskom situacijom i mogućim napredovanjem na poslu. Ali ne dopustite da vam se uspjeh obije o glavu, to bi moglo odvratiti vaše kolege od vas, pa čak ih učiniti vašim neprijateljima.

Ovaj mjesec je također odlično vrijeme za produbljivanje odnosa s partnerom. Slagat ćete se s partnerom i jedno drugome biti velika podrška.

Stoga bi možda bilo dobro otići na izlet u prirodu i ujedno proslaviti uspjeh na poslu.

Strijelac

Strijelcima je ovaj mjesec donijeti puno unutarnje snage koja će im trebati ovaj mjesec. Mogli biste doći u situaciju da vas izda bliska osoba, s kojom ćete se morati nositi. S druge strane, steći ćete povjerenje u sebe i shvatiti da osobi morate oprostiti.

U ovo vrijeme osjećat ćete se vrlo blisko sa životinjama i prirodom, stoga pokušajte nakratko napustiti gradsku vrevu i isplanirajte izlet u prirodu kako biste obnovili energiju

Jarac

Ovaj znak će pokazati nevjerovatne komunikacijske vještine i empatiju. Tokom tog vremena mnogi će vaši prijatelji biti skloni pitati vas za savjet, postat ćete popularna osoba u svom društvenom krugu. Ipak, ne dopustite da vas žalbe i problemi drugih iscrpljuju. Svakako pomozite svojim prijateljima i voljenima, ali mislite na sebe i odmorite duh i tijelo. Najbolji način opuštanja bit će odlasci u saune i čitanje knjiga duhovne tematike.

Vodolija

Mjesec ljubavi za ovaj znak. Vaši osjećaji će biti jači, pa ćete svaki trenutak svog života proživljavati intenzivnije. Možete to iskoristiti i posvetiti malo vremena i energije svom partneru. Otiđite zajedno na produženi vikend ili godišnji odmor ili jednostavno otputujte u wellness centar gdje ćete se osjećati kao u raju i u potpunosti uživati ​​u intimnim zajedničkim trenucima.

Ovaj mjesec nećete biti baš štedljivi, a moći ćete si priuštiti kupovinu novih stvari.

Riba

Najbolje što možete učiniti je preskočiti neke zabavne večeri s prijateljima i poboljšati svoje navike spavanja i prehrane. Ovo razdoblje trebali biste iskoristiti da posložite svoje prioritete i malo se odmorite. Vaše društvene vještine ovog mjeseca neće biti jake, stoga radije provedite neko vrijeme sami. Iskoristite vrijeme nasamo za samorazvoj ili opuštanje. Pročitajte knjigu ili naučite novi jezik.
Vodite više računa o zdravlju, piše Story.hr.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.