open-navfaktor-logo
search
Peach Flavors West Balkans
Sve je spremno za evropski program “Peach Flavors West Balkans” u Sarajevu
AUTOR: Marketing
18.04.2024. u 15:32
get url
text
Peach Flavors
Peach Flavors
Sutra, 19. aprila, u 12.30 održat će se B2B Product Presentation Event & Live Cooking Show u okviru provođenja evropskog programa Peach Flavors u Four Seasons Penthouse Restaurant.
Tokom događaja sudionici, uglavnom uvoznici, distributeri, veletrgovci, predstavnici HORECA-e, rukovoditelji supermarketa imat će priliku dobiti informacije od strane profesionalnog nutricionista o velikoj nutritivnoj vrijednosti i prednostima evropskih konzerviranih breskvi iz Grčke.
Paralelno u sjajnom kuharskom showu uživo – imat će priliku probati jela na bazi konzervirane breskve u jedinstvenoj kombinaciji okusa i mirisa.
Također, tokom ručka - sudionici će se moći informirati o evropski finansiranoj kampanji Peach Flavors, te razgovarati o mogućnostima buduće poslovne saradnje.
Evropske konzervirane breskve iz Grčke svjetski su poznate po svom divnom okusu i iznimnoj svježini, jer se odmah nakon berbe prerađuju i standardiziraju uz najstrože kriterije kvalitete i sigurnosti hrane.
Kampanja koju finansira EU Peach Flavors West Balkans ima za cilj promovirati evropske konzervirane breskve iz Grčke potrošačima u Bosni i Hercegovini, Albaniji, Srbiji, Crnoj Gori i Sjevernoj Makedoniji, te povećati njihovu svijest i potrošnju.
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.