open-navfaktor-logo
search
Uspješna operacija
Hrvatska: Ženi iz stomaka izvađen tumor težak čak 20 kg, ljekar podijelio fotografije
Osjećam se super, ništa me ne boli, operacija je stvarno napravljena kako treba, sve pohvale dr. Milinoviću. Zahvalna sam mu jer mi je spasio život, kaže Ivanka Murgić (58), rodom iz Gospića
10.08.2023. u 21:47
get url
text

Ivanki su ljekari Opće bolnice Gospić, predvođeni dr. Darkom Milinovićem, specijalistom ginekologije i opstetricije, prošlog utorka, 1. augusta, operirali tumor na jajniku. Uspješno su odstranili tumor težak čak 20 kilograma, što je najveći tumor koji su dosad operirali u gospićkoj bolnici.

- Sve je prošlo dobro. Kod takvih operacija rizično je što se može oštetiti ostale organe - mjehur, mokraćnu cijev, crijeva, jer je to sve bilo uz tumor. Ponekad milimetri dijele od oštećenja drugih struktura - pojasnio je dr. Milinović, nekadašnji hrvatski ministar zdravstva i socijalne skrbi te bivši ličko-senjski župan za 24 sata.hr.

Dr. Milinović na Facebooku je objavio fotografije, kako je naveo, po želji pacijentice. 

- Ovo objavljujem po želji pacijentice. Pitala me,doktore želim pohvaliti sve vas.Ne želim da ovakva briga i stručnost prođe nezapaženo. Imam li vaše dopuštenje? I sam sam mislio objaviti ali sam odustao misleći, dosta joj je muka,ali eto Ivanka je insistirala pa eto.Do sada najveći tumor koji smo operirali težak oko 20 kg. Bilo je zeznuto, a Ivanka je danas kući sa svojim najmilijim. Jedna slika prije i nakon operacije (ravan stomak). Kaže Ivanka vi ste kao plastični hirurg od ogromnog stomaka sada potpuno ravan. Sretno joj dalje i hvala što nam je vjerovala da možemo to operirati - napisao je on. 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.