Horor u New Yorku

Blizanci pronađeni mrtvi u autu, tata ih zaboravio i otišao na posao

Objavljeno: 27.07.2019. u 20:01

Ljekari će utvrditi uzrok smrti blizanaca, za koje je potvrđeno da su iz okruga Rockland i čija su imena Mariza i Phoenix Rodríguez

Dvije jednogodišnje bebe umrle su jučer nakon što su osam sati bile ostavljene u automobilu u New Yorku.  Njujorška policija potvrdila je da su blizanci - dječak i djevojčica nađeni bez svijesti na zadnjem sjedištu Honde u Bronxu. Na mjestu su proglašeni mrtvima, javlja CNN. 

Njihov 39-godišnji otac Juan Rodríguez optužen je po dvije tačke za namjerno ubistvo i dvije tačke za ubistvo iz nehata, potvrđeno je iz policije.

 Dok su blizanci bili u automobilu, otac im je bio na poslu u obližnjoj bolnici, dodano je.  Temperature u New Yorku dosegle su vrhunac koji je ranije postignut 80-ih godina prošlog stoljeća, javlja vodeća američka meteorološka organizacija. 

Ljekari će utvrditi uzrok smrti blizanaca, za koje je potvrđeno da su iz okruga Rockland i čija su imena Mariza i Phoenix Rodríguez, objavio je Index.hr. 

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije