open-navfaktor-logo
search
Zvanično potvrđeno
Bočac kod Banje Luke: Poznata imena radnika koji su poginuli nakon slijetanja u Vrbas
Uviđaj na mjestu nesreće obavio je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka Radenko Janković, uz pomoć pripadnika Policijske uprave Banja Luka
09.11.2019. u 18:57
get url
text
Teretno vozilo završilo u Vrbasu

Nakon saobraćajne nesreće u mjestu Bočac kod Banje Luke, na magistralnom putu M-16, teretno vozilo "iveco", u vlasništvu "Mrkonjić puteva", sletjelo je u Vrbas, a poginuli su Milan Rajaković i Mlađo Malešević, potvrdila je glasnogovornica Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka Maja Đaković Vidović.

- U saobraćajnoj nesreći pored teretnog vozila "iveco" učestvovao je putnički automobil "turan" kojim je upravljala Gordana Ilinković iz Dobratića. Još uvijek ne znamo ko je vozio teretno vozilo, a pored dvojice poginulih, povrede su zadobili Mile Karin iz Mrkonjić Grada i Goran Plavšić (27) iz Šipova - rekla je Maja Đaković Vidović za Faktor.

Uviđaj na mjestu nesreće obavio je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka Radenko Janković, uz pomoć pripadnika Policijske uprave Banja Luka.

- Tužilac je naložio da se poduzmu sve potrebne istražne radnje u svrhu utvrđivanja svih okolnosti nesreće, a bit će naložena i obdukcija stradalih, koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu RS-a - kazala je Đaković Vidović.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.