Italija

Državljanin iz BiH osumnjičen za seksualno zlostavljanje petogodišnje djevojčice

Objavljeno: 16.09.2018. u 18:05

Djevojčica je sve ispričala roditeljima, te ponovila u prisustvu psihologa.  Jedini dokaz za sada je iskaz djevojčice.

FOTO: ILUSTRACIJA

Bh. državljanin uhapšen je u Italiji pod sumnjom da je više od godinu dana seksualno zlostavljao petogodišnju djevojčicu.

Za ovaj monstruozni zločin, koji se dešavao u italijanskoj Reggio Emiliji, saznalo se nakon što je djevojčica smogla hrabrosti i sve detaljno ispričala roditeljima, koji su inače prijatelji uhapšenog Bosanca (63).

Italijanski mediji navode da je optuženi muškarac bivši partner bake zlostavljane djevojčice. Ona je sve, u prisustvu prihologa, ponovila i policiji.

- Djed dolazi u moju sobu noću, probudi me i poljubi moje intimne dijelove, i dodiruje me – kazala je djevojčica.

Osumnjičeni, čiji identitet nije otkriven zbog zaštite maloljetnice, zapravo nije djed, već bivši bakin partner. On se nakon razvoda sa Italijankom, s kojom ima sina, upustio u vezu sa majkom djevojčicinog oca. Mediji također navode da je živio u kući djevojčicinih roditelja.

Nakon hapšenja, on je porekao optužbe za koje se tereti. Jedini dokaz za sada je iskaz djevojčice, piše Gazzetta di Reggio.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije