open-navfaktor-logo
search
Intervenisali vatrogasci
Epilog nesreće u Grudama: Muškarac životno ugrožen
Šezdesetogodišnji B.F. hospitaliziran je u Jedinici intenzivnog liječenja. Teško je povrijeđen i život mu je u opsanosti.  Suvozačica B.M.(55) nije životno ugrožena,  još je u obradi na CUM-u nakon čega će biti hospitalizirana
22.01.2020. u 19:39
get url
text
Grude saobraćajna nesreća

Dvije povrijeđene osobe epilog su saobraćajne nesreće koja se danas dogodila na magistralnoj cesti M.6, u mjestu Pocrte kod Gruda. Povrijeđene su iz automobila morali izvlačiti vatrogasci, nakon čega su vozilima Hitne pomoći prebačeni u bolnicu u Mostaru.

- Šezdesetogodišnji B.F. hospitaliziran je u Jedinici intenzivnog liječenja. Teško je povrijeđen i život mu je u opsanosti.  Suvozačica B.M.(55) nije životno ugrožena,  još je u obradi na CUM-u nakon čega će biti hospitalizirana - potvrđeno je iz Sveučilišne kliničke bolnice Mostar.

Neslužbeno doznajemo da je u pitanju bračni par iz Gruda. Na vozilima, Volkswagen i Seat, nastala je veća materijalna šteta.

Uviđaj su obavili pripadnici Policijske uprave Grude, a po naredbi dežurnog tužioca vozila su izuzeta radi vještačenja tehničke ispravnosti.

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.