Otkriće ATV-a i RTRS-a

Indijac Solomon je britanski špijun koji ruši Dodika!

Objavljeno: 29.09.2018. u 07:33

Solomon je oženjen Banjalučankom i nedavno je  zajedno sa liderom ReStarta Stefanom Blagićem pozvao građane da pruže podršku grupi "Pravda za Davida"

RTRS je na svom portalu prenio vijest ATV koja "iz izvora bliskih jednoj obavještajnoj službi u regionu", "otkriva" identitet jednog od 40 stručnjaka za "obojene revolucije" o kojima je, kako navode, ovih dana bilo mnogo govora u javnosti!

Indijac Solomon, inače banjalučki zet, kako piše rtvbn.com, postao je britanski špijun u očima režimskih novinara i paraobavještajaca. I to samo zato što ima kožu druge boje i dvojno, indijsko-britansko državljanstvo. A razumije se i u moderne tehnologije, a to je za medije blikse Miloradu Doidku, ravno zločinu protiv čovječnosti!

- Radi se o licu indijskog porijekla koji je unazad tridesetak dana prisutan u Banjoj Luci, a u BiH je došao iz jedne susjedne zemlje početkom godine. Ovo lice je stručnjak za cyber sigurnost, bavi se programiranjem mikrokontrolera, a radio je i za indijsku Agenciju za nuklearnu sigurnost na vojnim sistemima komunikacije. Školovan je u Glazgovu, u Velikoj Britaniji, i posjeduje dualno državljanstvo Velike Britanije i Indije, navodi ATV pozivajući se na neimenovani izvor, a prenosi RTRS.

RTRS dalje navodi da se "famozni" Indijac po dolasku u Banja Luku "aktivirao se unutar grupe 'Pravda za Davida' i radi na kampanjama na društvenim mrežama za priključivanje ovoj grupi, kao i učestalim verbalnim pozivima za dolazak na trg i svrgavanju vlasti".

- Naši operativci su registrovali čak trideset i tri prelaza državne granice ovog lica od početka godine, koristio je tri različita automobila, a zanimljiva su i njegova putovanja na relaciji Doha – Sarajevo – Katar, kao i letovi sa regionalnih aerodroma prema sigurnosno interesantnim destinacijama. Takođe, evidentirani su i njegovi kontakti sa drugim strancima koji su okupljeni oko pomenute grupe, kao i sa onima koji su u svakodnevnom kontaktu sa atašeima pojedinih ambasada u BiH, rekao je neimenovani "izvor" ATV-u.

ATV i RTRS još prenose da su od pojedinih članova grupe "Pravda za Davida" doznali da se stranac pojavio iznenada, da se predstavlja kao zaposlenik Kancelarije visokog predstavnika u BiH (OHR) i da već mjesec dana redovno posjećuje skupove, ali i organizuje plaćene kampanje na društvenim mrežama kao i tzv. mikrotargetiranje plaćenim oglasima i promocijom njenih ciljeva.

Kako navodi rtvbn.com, ono što je istina je da je Solomon oženjen Banjalučankom, zbog čega i dolazi u ovaj grad, kao i da je programer koji je radio za beogradski "Komtrejd". Mediji bliski vlasti u RS-u zloupotrijebili su njegov dolazak na Trg Krajine i podršku grupi "Pravda za Davida", optuživši ga da je britanski špijun.

Solomon je nedavno bio na Trgu i zajedno sa liderom ReStarta Stefanom Blagićem pozvao građane da pruže podršku grupi "Pravda za Davida" u borbi za istinu o smrti 21-godišnjeg studenta Davida Dragičevića. I to je sav njegov grijeh. Da, "obojen" je i zato je, gle čuda, stručnjak za "obojene revolucije", konstatuje rtvbn.com!

Izvor:   rtvbn.com

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije