open-navfaktor-logo
search
Bh. golman
Italijanski velikan potvrdio: Asmir Begović stigao na San Siro
Begović, koji je pod ugovorom s engleskim Bornemouthom, kao posuđeni igrač Trešnjica na San Siru će igrati do 30. juna ove godine
13.01.2020. u 20:48
get url
text

Nekada prvi golman fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Asmir Begović u narednih pola godine nosit će dres AC Milana.

Ono o čemu se posljednjih nekoliko dana mnogo pisalo i pričalo, italijanski fudbalski velikan potvrdio je večeras objavom na zvaničnoj internet stranici kluba.

Begović, koji je pod ugovorom s engleskim Bornemouthom, kao posuđeni igrač Trešnjica na San Siru će igrati do 30. juna ove godine.

Prvi dio sezone Begović je proveo u redovima Qarabaga, a iako je imao ponude nekoliko timova iz Premier lige, Bournemouth očito svog igrača nije želio posuditi nekom od ekipa s kojima će se možda boriti za opstanak u društvu najboljih engleskih klubova.

Begović će se već sutra priključiti novim timskim kolegama, među kojima je i bh. reprezentativac Rade Krunić, kao i Zlatan Ibrahimović, dok će zvanično biti predstavljen na press konferenciji koja je zakazana za 16. januar.

Uskoro opširnije...

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.