open-navfaktor-logo
search
OBN TV
Iz kolijevke pred TV publiku u 35 zemalja svijeta
Isabella sada ima devet godina i pravi je TV fenomen
19.09.2018. u 12:42
get url
text

Isabella Damla Güvenilir dobro je poznata bosanskohercegovačkoj javnosti. Njena uloga Elif u istoimenoj seriji donijela joj je slavu kakvu djeca mogu samo sanjati. Serija je popularna u Turskoj, ali i u ostalim zemljama Evrope, Latinskoj Americi i arapskom svijetu.

Isabella sada ima devet godina i pravi je TV fenomen, jer su gledatelji mogli pratiti kako odrasta pred TV kamerama i kako se njena uloga razvija. Rođena je u SAD-u i tamo je živjela do svoje četvrte godine , a kada se vratila u Tursku radi uloge morala je odmah raditi ozbiljan posao. Ne snađu se sve djevojčice u tome, tako da je uz talent mala Isabella pokazala i druge kvalitete. Ipak, ona je samo djevojčica koja normalno ide u školu, druži se sa vršnjacima i uživa u slatkišima.

Sve to možete vidjeti na njenom Youtube kanalu pokito tv na kojem u prvi plan dolazi njena zaigranost. U videima koje tamo možete naći, "Elif" i njeni prijatelji probavaju razne slatkiše, igraju poznate kvizove, a ima tu i ozbiljnih reportaža. Ova mlada glumica je svojim navikama i ozbiljnošću osvojila i sve odrasle glumce koji su se pojavljivali tokom pet sezona serije. Svi su je zavoljeli i fotografije sa seta pokazuju kako su se ponašali prema njoj kao da im je član porodice.

-Svi su jako ljubazni prema meni, a neke sam zavoljela kao da su mi obitelj. Nedostaju mi oni iz stare postave, ali zavoljela sam i ove nove - izjavila je Isabella Damla za OBN televiziju.

Elif možete pogledati svakog radnog dana u 20 sati na OBN-u, a nedavno je počela i nova sezona.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.