Banja Luka

Izbodeni mladić stabilno, komšije ne žele govoriti o sinoćnjem krvavom napadu

Objavljeno: 16.10.2019. u 11:33 Autor: B. S.

Neki sa kojima smo nezvanično razgovarali tvrde da sinoć nisu ništa čuli, ali da poznaju i napadača i žrtvu, te da se navodno radi o osobama "problematične" prošlosti

U Univerzitetsko-kliničkom centru u Banjoj Luci za Faktor je potvrđeno da im je sinoć oko 00.45 sati sanitetskim vozilom Doma zdravlja Banja Luka u Urgentni centar dovezen Boris Zorić. 

On je sinoć izboden u stanu u centru Banje Luke, a kao što smo objavili, zbog pokušaja ubistva uhapšen je Zlatko Vidović. 
 
Prema riječima načelnika Urgentnog centra UKCRS-a  dr. Dragana Rakanovića, pacijent B. Z. (1986) je zadobio ubodne rane u predjelu grudnog koša. 

- Pacijent je zbrinut i zasad je stabilnog zdravstvenog stanja, te se planira njegovo premještanje u Službu za torakalnu hirurgiju - istaknuto je. 

Stanari zgrade u ulici Milana Tepića u Banjoj Luci gdje se desio kritični događaj, danas nisu željeli govoriti za medije. 

Ispred ulaza u zgradu vidljiva lokva krvi     FOTO: B. SPASENIĆ

Neki sa kojima smo nezvanično razgovarali tvrde da sinoć nisu ništa čuli, ali da poznaju i napadača i žrtvu, te da se navodno radi o osobama "problematične" prošlosti. 

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije