Spekulacije iz Italije

Juventus bi prodao Pjanića, ali samo pod jednim uvjetom

Objavljeno: 23.08.2019. u 09:23

Pjanićev agent Fali Ramadani primijećen je u srijedu na višesatnom sastanku sa Fahiom Paraticijem, sportskim direktorom Juventusa

Miralem Pjanić je u Juventus stigao 2016. godine

FOTO: Juventus.com

Informacija da bi Juventus mogao prodati Miralema Pjanića pojavila se jučer u italijanskim i francuskim medijima, a glavni kandidat za njegovu kupovinu je PSG, koji se i ranije zanimao za bh. veznjaka.

Pjanićev agent Fali Ramadani primijećen je u srijedu na višesatnom sastanku sa Fahiom Paraticijem, sportskim direktorom Juventusa. Iako je Ramadani zastupnik nekoliko fudbalera, ističe se da je na sastanku glavna tema bio bh. reprezentativac. Navodno je Pjanićev zastupnik želio biti siguran da u redovima Stare dame žele ostanak njegovog klijenta, odnosno da Zmaj ovoga ljeta nije na prodaju.

Ipak, mediji na Čizmi pišu kako bi Pjanić mogao biti prodat ali samo pod jednim uvjetom, a to je da na adresu aktuelnih prvaka Italije stigne ponuda "teška" najmanje 80 miliona eura.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije