Problemi

Međusobni sukob migranata u Bihaću, jedna osoba lakše povrijeđena

Objavljeno: 23.10.2019. u 15:13

Policijski službenici su nakon dojave izašli na teren i ustanovili da je riječ o još jednom međusobnom sukobu migranata

FOTO: Arhiv

U današnjem međusobnom sukobu migranata, nedaleko od Privremenog prihvatnog centra Bira u Bihaću, lakše je povrijeđen tridesetpetogodišnji državljanin Pakistana.

- Policijski službenici su nakon dojave izašli na teren i ustanovili da je riječ o još jednom međusobnom sukobu migranata. Incident se dogodio iza 13 sati u Ulici Jablanskoj, nedaleko od centra Bira. Dva lica su prevezena u Kantonalnu bolnicu "Dr. Irfan Ljubijankić", ali su samo kod tridesetpetogodišnjeg Pakistanca konstatovane lakše tjelesne povrede. One su najvjerovatnije nanesene oštrim predmetom - potvrdio je glasnogovornik Ministarstva unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona (MUP USK) Ale Šiljdedić.

Policijski službenici nastavljaju istražne radnje i potragu za svim učesnicima u ovom međusobnom fizičkom sukobu migranata u Bihaću.

Izvor:   Fena

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije