Amar Arnaut, Zinaida Mujkanović, Mirzeta Hasančević, Suad Brljajoli, Božica Šitum, Miro Naletilić, Enisa Maksumić, Dijana Mitrović,Radmila Vještica i Tijana Šimanić su osvojili vaučere za kupovinu u Mercatoru ili Konzumu u vrijednosti od po 10.000KM.

- U ime kompanija Mercator i Konzum čestitam sretnim dobitnicima, koje smo danas, na samom kraju ove godine, obradovali vrijednim nagradama i omogućili im da cijelu narednu godinu bezbrižno obavljaju kupovinu u našim prodajnim objektima, jer na raspolaganju imaju po 10.000 KM što je ako rasporedimo na cijelu godinu, mjesečno više od 800 KM. Naša je opredjeljenost da kupcima ponudimo dodatnu vrijednost za kupovinu u našim prodajnim objektima, što smo kroz vrijedne nagrade realizovali tokom cijele ove godine, pa bih iskoristio priliku da se prisjetimo nekih od dodijeljenih nagrada, a to su dva automobila Renault Kadjar, putovanja u Dubai, putovanja u Rim, vrijedni tehnički uređaji, električni romobili i naravno vrijedne poklon kupovine. Kupcima koji nisu imali sreće mogu obećati da ćemo i u 2023. godini imati za njih mnogo vrijednih iznenađenja, a do tada svim našim kupcima i poslovnim partnerima želim sretne novogodišnje praznike uz najljepše želje - izjavio je Haris Arnautović, rukovoditelj Službe marketinga Konzuma i Mercatora.

Nagradna igra "Mercator i Konzum 100 milja daju da sretne priče i dalje traju" trajala je u periodu od 07.11. do 29.12.2022. godine u svim Mercator i Konzum prodajnim objektima, a realizovana je u sklopu projekta "Moji brendovi, naše vrijednosti".

Pravo učešća u nagradnoj igri imali su svi kupci koji su poslali SMS poruku sa brojem računa na kojem je ostvarena kupovina bar jednog proizvoda sa oznakom Moji brendovi, a to su između ostalog bili Sarajevski kiseljak, Franck kafa, Čipi Čips, Jaffa cakes, Munchmallow, Violeta deterdžent te brojni drugi proizvodi partneri ovoga projekta.

Svi sretni dobitnici će biti telefonski kontaktirani, a njihova imena će biti objavljena na korporativnim web stranicama Mercatora i Konzuma  www.mercator.ba i www.konzum.co.ba.