open-navfaktor-logo
search
Šta ga je privuklo
Mladić izlazi sa 23-godišnjakinjom koja izgleda kao dijete: Govore mi da sam jeziv
Shauna Rae Lesick ima 23 godine, ali zbog bolesti koju je prebolovala izgleda poput osmogodišnjakinje.
24.01.2023. u 07:54
get url
text

Visoka je oko metar i nakon što je dugo tražila dečka koji će je u potpunosti prihvatiti, njenog izabranika Dana Swygarta sada su napali na internetu i poručili mu da je "jeziv".

Swygart pak tvrdi da ga je privukla Shaunina osobnost, međutim mnogi su ga optužili zamjerajući mu da ga je privukao njen dječiji izgled.

Zbog raka na mozgu, s kojim se borila kao dijete, Shauna je narasla samo 1.16 metara i ima 23 kilograma.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ЅℋᎯUℕᎯ (@thereal_shaunarae99)

- Ona je ljudsko biće i zaslužuje imati veze i odnose s kim god želi. I mislim da neki nisu dovoljno emocionalno zreli da shvate da možete imati duboku vezu temeljenu na osobnosti, a ne samo na izgledu – naveo je Dan.

Roditelji muškarca koji je izazvao kontroverze nakon što se saznalo da izlazi sa mladom ženom zarobljenom u tijelu osmogodišnje djevojčice insistirali su na tome da su oni "samo prijatelji", piše Daily Mail.

Danovi roditelji koji žive u malom ruralnom selu u sjevernom Walesu tvrdili su da njihova veza nije romantična uprkos tome što su izlazili na sastanke u njenoj TV emisiji "I Am Shauna Rae TV show in America".

Shauna je rekla da je sigurna da će ponovo vidjeti Dana te da će do tada održavati vezu na daljinu s obzirom na to da on živi u Velikoj Britaniji, a ona u Americi.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dan Swygart (@danswygart)

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.