IZJAVE TRENERA

Musemić: Katastrofa u prvom dijelu! Žižović: Sarajevu ovo ne treba

Objavljeno: 29.09.2018. u 22:23

Gostujući strateg, između redovao poručio je kako je njegov tim oštećen  

Musemić nije zadovoljan prvim poluvremenom

FOTO: M. Živojević

Husref Musemić i Mladen Žižović, treneri Sarajeva i Radnika u različitom raspoloženju dočekali su posljednji sudijski zvižduk Elvisa Mujića na Koševu.

Musemić, iako nezadovoljan igrom, mogao je slaviti zbog pobjede, dok je gostujući strateg, između redovao poručio kako je njegov tim oštećen.  

- Prvo poluvrijeme smo odigrali loše. Katastrtofalno. Za zaborav. Ne znam kada smo odigrali ovako slabo, ne samo otkako sam ja trener. Ne znam šta se desilo igračima... U drugom dijelu je bilo malo bolje, pogodili smo sa izmjenama i  slavili - kazao je Musemić.

Strateg Radnika žali za izgubljenim bodovima.

- Predstavili smo se u dobrom svjetlu. Imali smo zaostatak, izjednačili i imali situaciju da postignemo i drugi gol. Ali nismo uspjeli. Druge stvari ne želim komentarisati. Dvojica naših igrača završila su u bolnici. Kod drugog gola Sarajeva bio je čist aut za nas. Nismo došli da se valjamo. Pokazali smo da možemo igrati fudbal - kazao je Žižović, dodavši:

- Poštovao sam neke ljude u Sarajevu do danas. Sarajevu to ne treba!

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije