Velika Britanija

Napao komšije motornom pilom nakon tučnjave na ulici

Objavljeno: 02.09.2018. u 08:48

Nakon udaraca, bacanja po podu i čupanja i navlačenja izgledalo je kao da se situacija smirila i svako je krenuo svojoj kući, ali Palmer se ubrzo pojavio u dvorištu Applebyjevih i nasrnuo na Jessicu motornom pilom

Komšijske razmirice dramatično su eskalirale u Barnsleyju u Velikoj Britaniji, kada su se na ulici potukla dva para.

Porodica Stewarta Palmera i Jessice Appleby u svađi je već dvije godine. Tog dana prvo su se posvađale i potukle Appleby i Palemerova supruga, pokušavali su ih razdvojiti prijatelji, ali na kraju su im se u tučnjavi pridružili supružnici.

Nakon udaraca, bacanja po podu i čupanja i navlačenja izgledalo je kao da se situacija smirila i svako je krenuo svojoj kući, ali Palmer se ubrzo pojavio u dvorištu Applebyjevih i nasrnuo na Jessicu motornom pilom. Ona je vrišteći, s djetetom, pobjegla u kuću.

- Terorizirali su nas svaki dan dvije godine. Sinu su prijetili. Namjestili su mi taj dan, ali im se vratilo. Ne bojim se nikoga i branim svoje, za to sam dobila 50 sati rada za opće dobro. Ovo kopile dobilo je dvije godine - kazala je Jessica Appleby, piše The Sun.

Izvor:   The Sun

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije