open-navfaktor-logo
search
Beograd
Nesvakidašnji sajam okuplja ljubitelje autića, cijene i do 400 eura
Cilj sajma je širenje hobija čija je svjetska ekspanzija poprimila ogromne razmere, zatim druženje, razmjena informacija, iskustva i pozitivne energije i uživanje u prelijepim modelima
29.09.2019. u 18:18
get url
text

Međunarodni sajam autića koji se održava danas u Beogradu okupio je veliki broj ljubitelja i kolekcionara iz cijelog regiona. Drugi po redu, sajam je izložbeno-prodajnog karaktera i na njemu se mogu vidjeti, prodati, ali i kupiti različiti modeli minijaturnih automobila. Sajam je namijenjen ljubiteljima modela automobila, kao i ostalim posjetiocima zainteresiranim za ovaj strastveni hobi. 

Pod sloganom "Svi vole autiće", na ovoj nesvakidašnjoj manifestaciji u Cetinjskoj ulici u Beogradu, ljubitelji i kolekcionari iz regiona mogu kupiti razne modele autića, od onih češćih do rjeđih modela čija cijena ide i do 400 eura.

{$galerijaFotografija}

Osim autića, posjetioci, među kojima ima dosta djece, ali i njihovih roditelja, mogu kupiti i majice, kao i registarske tablice raznih svjetskih gradova.

Cilj sajma je širenje hobija čija je svjetska ekspanzija poprimila ogromne razmjere, zatim druženje, razmjena informacija, iskustva i pozitivne energije i uživanje u prelijepim modelima.

20190929_2_38472914_48018835.jpg
1 od 9
left-arrowright-arrow
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.