Beograd

Nesvakidašnji sajam okuplja ljubitelje autića, cijene i do 400 eura

Objavljeno: 29.09.2019. u 18:18

Cilj sajma je širenje hobija čija je svjetska ekspanzija poprimila ogromne razmere, zatim druženje, razmjena informacija, iskustva i pozitivne energije i uživanje u prelijepim modelima

Međunarodni sajam autića koji se održava danas u Beogradu okupio je veliki broj ljubitelja i kolekcionara iz cijelog regiona. Drugi po redu, sajam je izložbeno-prodajnog karaktera i na njemu se mogu vidjeti, prodati, ali i kupiti različiti modeli minijaturnih automobila. Sajam je namijenjen ljubiteljima modela automobila, kao i ostalim posjetiocima zainteresiranim za ovaj strastveni hobi. 

Pod sloganom "Svi vole autiće", na ovoj nesvakidašnjoj manifestaciji u Cetinjskoj ulici u Beogradu, ljubitelji i kolekcionari iz regiona mogu kupiti razne modele autića, od onih češćih do rjeđih modela čija cijena ide i do 400 eura.

Osim autića, posjetioci, među kojima ima dosta djece, ali i njihovih roditelja, mogu kupiti i majice, kao i registarske tablice raznih svjetskih gradova.

Cilj sajma je širenje hobija čija je svjetska ekspanzija poprimila ogromne razmjere, zatim druženje, razmjena informacija, iskustva i pozitivne energije i uživanje u prelijepim modelima.

Izvor:   Anadolija

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije