open-navfaktor-logo
search
Posavski kanton
Obdukcija otkrila: Amir Puzić iz Odžaka preminuo je nasilnom smrću
Obdukcija obavljena na Odjelu patologije kantonalne bolnice u Orašju je potvrdila da je 22-godišnji Admir Puzić, čiji je nestanak prijavljen policiji 8. januara, preminuo nasilnom smrću.
14.01.2023. u 14:28
get url
text

Iz MUP-a Posavskog kantona je saopćeno da policija provodi kriminalističko istraživanje okolnosti pod kojima se smrt dogodila, a o svemu je obaviješten i dežurni tužitelj.

- Na lokalitetu Šige u Bosanskoj ulici u Odžaku pored makadamske ceste, 12. januara oko 13.00 sati pronađeno je mrtvo tijelo muške osobe starosti ranih 20-ih godina, koje je prilikom uviđaja identificirano kao tijelo Admira Puzića, rođenog 2001. godine, a čiji nestanak je 8. januara prijavljen Policijskoj upravi Odžak. Prilikom uviđaja izvršena je obdukcija tijela. Tijelo je nakon obdukcije prevezeno na Odjel patologije Županijske bolnice u Orašju, gdje je 13.01.2023. godine obavljena njegova obdukcija. Obdukcijom je utvrđena nasilna smrt Admira Puzića. Policija provodi kriminalističko istraživanje okolnosti pod kojima se smrt dogodila. U toku je kriminalističko istraživanje i u ovom trenutku nije moguće iznositi druge detalje – saopćili su iz MUP-a Posavskog kantona.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.