Policija istražuje

Osim u centralu Naše stranke provaljeno u još dva poslovna prostora

Objavljeno: 19.08.2019. u 16:28 Autor: M. M.

Kako smo saznali, osim u centralu Naše stranke, lopovi su provalili i opljačkali poslovne prostorije još dva pravna lica na istoj adresi

FOTO: ARHIV

Sarajevska policija traga za nepoznatim osobama koje su tokom vikenda provalile u više poslovnih prostorija u Branilaca Sarajeva na broju 5, u općini Centar, potvrđeno je Faktoru iz MUP-a Kantona Sarajevo.

Podsjetimo, iz Naše stranke jutros je saopćeno kako je nepoznata osoba provalila u njihovu centralu u Sarajevu, te je tom prilikom "ukradena oprema i pretresena arhiva i službena dokumentacija".

Međutim, kako smo saznali, nije samo centrala Naše stranke bila na udaru, već su opljačkane i poslovne prostorije još dva pravna lica na istoj adresi.

Iz kancelarija su lopovi odnijeli određene predmete, a policija je, nakon što im je jutros prijavljen slučaj, izašla na mjesto događaja i napravila uviđaj.

- Istraga je u toku - rekli su nam u MUP-u KS.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije