Mostar

Osumnjičena za ubistvo ugostitelja: Sunita u Tužilaštvo uvedena u invalidskim kolicima

Objavljeno: 05.10.2019. u 17:59 Autor: A. B. Š.

Osumnjičena je navodno tokom bijega polomila obje noge, te joj je stavljen gips, a u zgradu Tužilaštva HNK uvedena je u invalidskim kolicima

FOTO: Faktor

Dvadesetjednogodišnja Sunita Hindić-Bošnjaković, koja se sumnjiči za ubistvo Nine Ivankovića, vlasnika Vile Ivanković na Buni kod Mostara, predata je u nadležnost Kantonalnom tužilaštvu u Mostaru.

Kako smo ranije pisali, ona je prilikom ispitivanja u MUP-u Hercegovačko-neretvanskog kantona u svoju odbranu, navodno, kazala da je splet okolnosti doveo do tragičnog događaja, te da nije imala namjeru ubiti Ivankovića.

Foto: Faktor

Hindić-Bošnjaković se sumnjiči da je Ivankovića ustrijelila s više metaka u leđa. Ona se ubrzo se dala u bijeg, a pored tijela ubijenog pronađen je pištolj. 

Osumnjičena je navodno tokom bijega polomila obje noge, te joj je stavljen gips, a u zgradu Tužilaštva uvedena je u invalidskim kolicima.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije