open-navfaktor-logo
search
Bolja usluga
Otvoren turistički informativni centar na Aerodromu Sarajevo
Predsjedavajući Povjerenstva Turističke zajednice Kantona Sarajevo Kenan Magoda i direktor Međunarodnog aerodroma Sarajevo Alan Bajić otvorili su turistički informativni centar (TIC) na Međunarodnom aerodromu Sarajevo. 
19.11.2021. u 17:30
get url
text
Aerodrom Sarajevo

- Ovaj turistički informativni centar je mjesto gdje će turisti pri samom izlasku iz aviona biti ljubazno dočekani i gdje će dobiti sve tražene informacije o turističkoj ponudi u gradu, kako bi vrijeme provedeno u Kantonu Sarajevo iskoristili što kvalitetnije. Želimo biti dobri domaćini i pružiti što bolju uslugu. Vrlo je bitno da komuniciramo s turistima, saznamo njihove želje, odgovorimo njihovim zahtjevima, te u konačnici pošaljemo najbolju sliku o našem gradu u različite dijelove svijeta“ – kazao je predsjedavajući Magoda.

Raduje nas da je Turistička zajednica Kantona Sarajevo otvorila svoj turistički informativni centar i time unaprijedila ponudu Međunarodnog aerodroma Sarajevo, kazao je Bajić.

- Od izuzetne važnosti je omogućiti našim mnogobrojnim turistima da odmah po dolasku na Međunarodni aerodrom Sarajevo dobiju adekvatne informacije o turističkoj ponudi koje nudi grad Sarajevo i Bosna i Hercegovina – izjavio je direktor Bajić.

TIC na sarajevskom aerodromu radit će svaki dan, a radno vrijeme bit će prilagođeno zimskom i ljetnom redu letenja, navodi se u saopćenju Turističke zajednice KS.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.