Obustavljen saobraćaj

Poginula jedna osoba, a dvije povrijeđene

Objavljeno: 20.07.2019. u 19:10

Portparolka Policijske uprave Banja Luka Marija Markanović potvrdila je da su u saobraćajnoj nesreći učestvovali putnički automobil i motocikl

Jedna osoba je smrtno stradala, a dvije su povrijeđene u teškoj saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Banja Luka-Prijedor, u mjestu Prijakovci.

Portparolka Policijske uprave Banja Luka Marija Markanović potvrdila je Feni da su u saobraćajnoj nesreći, do koje je došlo danas oko 17.50 sati, učestvovali putnički automobil i motocikl.

- U saobraćajnoj nesreći je došlo do zapaljenja putničkog automobila, a za sada raspolažemo informacijama da je jedno lice smrtno stradalo, a dva su povrijeđena –precizirala je Markanović.

Po prvim nezvaničnim informacijama, stradao je vozač automobila.

Na licu mjesta su policija, vatrogasci i služba hitne pomoći. Uviđaj je u toku, a o svemu je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

Saobraćaj na toj dionici magistralnog puta Banja Luka-Prijedor potpuno je obustavljen.

Izvor:   Fena

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije