Objavljen video

Poznajete li kradljivca, koji je jučer ukrao sat iz radnje u Sarajevu

Objavljeno: 23.11.2018. u 18:29

Radnica je bila zauzeta usluživanjem drugih mušterija koje, kako ni ona, nisu primijetili da se odmah pored njih dešava krađa

FOTO: SCREENSHOT

Nepoznati muškarac jučer popodne je u Sarajevu, iskoristivši nepažnju radnice u prodavnici satova i nakita, ukrao ručni sat.

Sve se odigralo u prodavnici "Silverland" u Gradačačkoj ulici u naselju Otoka, čiji su vlasnici slučaj prijavili policiji, a na svojoj Facebook stranici objavili snimak videonadzora na kojem se vidi trenutak kada muškarac sa police uzima sat i sakriva ga u džep.

Radnica je bila zauzeta usluživanjem drugih mušterija koje, kako ni ona, nisu primijetili da se odmah pored njih dešava krađa.

- Ukoliko prepoznate lopova sa slike/snimka javite nam kako bismo ga prijavili policiji. Već nekoliko puta se dešava krađa u našoj radnji i želimo spriječiti ovakve slučajeve kako i vi sutra ne biste bili žrtva istog lopova - navodi se uz objavljeni snimak na Facebooku.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije