MUP KS

Razbojnici oteli iznajmljeni automobil braći iz Ujedinjenih Arapskih Emirata

Objavljeno: 07.06.2019. u 14:55

Razbojnici su oteli automobil braći iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, a vozilo je nakon kratkog vremena pronađeno u Krivoglavcima u općini Vogošća

FOTO: ILUSTRACIJA

Dvije nepoznate osobe jučer su, oko sat i po nakon ponoći, u Kranjčevićevoj ulici u sarajevskoj općini Centar presrele automobil "mercedes" u kojem su se nalazili M. A. i njegov brat H. A., državljani Ujedinjenih Arapskih Emirata, te im prijeteći pištoljem otele iznajmljeno vozilo, kao i dva mobitela koja su imali sa sobom. 

Razbojnici su se potom automobilom udaljili u nepoznatom pravcu. 

Prema informacijama iz MUP-a Kantona Sarajevo, policajci Policijske stanice Vogošća su u mjestu Krivoglavci oko 2.50 sati pronašli automobil koji su razbojnici oteli. 

- O događaju je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva Sarajevo, a uviđaj su obavili policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo. Policijski službenici nastavljaju rad na rasvjetljavanju ovog krivičnog djela, te identifikaciji i pronalasku izvršilaca - navodi se u saopćenju MUP-a KS.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije