open-navfaktor-logo
search
Idemo s reklamama
"Skljokala" se na podij: Zbog unuke fašiste Benita Mussolinija RAI 1 morao prekinuti program
Zbog Alessandre Mussolini RAI 1 sinoć oko ponoći morao neplanirano prekinuti program.
08.11.2020. u 19:31
get url
text

Zbilo se to zbog toga što je 57-godišnjoj italijanskoj političarki, unuci fašističkog diktatora Benita Mussolinija, nekadašnjoj glumici i pjevačici, koja u paru s Maykelom Fontsom nastupa u showu "Ballando con le stelle 2020" (Ples sa zvijezdama), pozlilo usred plesnog nastupa.

Naime, Alessandra se srušila na pod pred kamerama, na zaprepaštenje svog partnera, članova žirija i publike pred televizijskim ekranima.

 

Dučeova unuka nastupala je plešući vatrenu sambu. Odjevena u bijelu kratku haljinicu plesala na pozornici, ali je sve po zlu krenulo kada ju je Maykel Fonts podigao u zrak gdje je u plesnoj bravuri trbuhom morala balansirati na njegovoj glavi dok se on vrtio na podiju.

Nakon tri okreta Mussolini je počela hvatati ravnotežu, a ples je završen tako da se "skljokala" na pod.

Da to nije zamišljen kraj ove plesne tačke dalo se iščitati s lica Maykela Fontsa i voditeljice showa, te ljudi iz televizijske ekipe koji su palu plesačicu pokušali povratiti dajući joj vode.

No, Alessandra je nemoćno ležala na šta je voditeljica počela vikati:

"Idemo s reklamama!" 

Da stvar ne ide na bolje gledatelji su shvatili kada su uz poduži blok reklama emitirane i vijesti s uključenjem reportera koji je u SAD-u izvještavao s izbora.

On je prekinut u pola javljanja kada su voditeljici vijesti iz režije javili da se Mussolini oporavila, ali ne skroz, jer je nastavak showa pokazao kako sva blijeda i tiha (obično vrlo živo raspravlja sa sudijama koji imaju zamjerke na njene plesne izvedbe), ogrnuta dekicom sjedi u stolici.

Uz pomoć voditeljice pojasnila je da cijeli dan nije ništa jela, te da ju je zbog gladi i iscrpljenosti, prouzrokovane napornim probama, uhvatila vrtoglavica.

No, sudije to nije zanimalo, pa je Mussolini dobila osrednje ocjene.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.